Åbent i dag kl. 10-18

Strik, spiritualitet og stjernekig (UDSOLGT)

Dato
25.10.2023
Tid
19:00 - 22:00
Sted
Bibliotekssalen og Observatoriet
Rundetaarn
Pris
150 kr.

Strik, spiritualitet og stjernekig (UDSOLGT)

Hvad er spiritualitet og hvordan kan vi bruge det i vores hverdag? Kom med, når vi denne aften skal strikke og tale om spiritualitet i selskab med astrolog Annasophia Petri Holm og strikdesigner Laura Dalgaard. I løbet af aftenen vil det være muligt at besøge Observatoriet.

Kan håndarbejde bringe os tættere på den spirituelle verden? Vær med denne aften, når astrolog Annasophia Petri Holm fortæller om spiritualitet, og hvordan vi alle ved at fokusere på noget så håndgribeligt som strik kan komme i forbindelse med noget større end os selv.

Herefter vil strikdesigner Laura Dalgaard introducere strikketeknikken Intarsia. Deltagerne får mulighed for selv at give sig i kast med strikning og prøve kræfter med teknikken. Annasophia vil interviewe Laura om hendes oplevelse af det spirituelle, og hvordan hun bruger det i sine designs. 

Der vil være pauser undervejs, og i løbet af aftenen vil det være muligt at besøge Observatoriet, der bemandes af Rundetaarns astronomer og – hvis vejret tillader det – kigge på stjerner fra tårnets top.

Medbring strikkepinde og garn eller køb Laura Dalgaards strikkekit i Rundetaarns butik. Bemærk, at der er et begrænset antal kits til salg.


Arrangementet er for alle interesserede i strik og spiritualitet, men let kendskab til strik er en fordel.

Annasophia Petri Holm er podcaster, astrolog og forfatter, og lever af at undersøge det spirituelle og hvad det vil sige, at være et menneske. Hun står bag de to podcasts “Det spirituelle hjørne” og “Det astrologiske hjørne” og forfatter til bogen “Alt det, vi ikke ser”.

Laura Dalgaard er designer med speciale i strik. Hendes tilgang til farver og materialer er poetisk og intuitiv, og kompositionerne i hendes strik er fantasifulde og historiefortællende. Hun arbejder med alt fra opskrifter til samarbejder med modevirksomheder og kunstinstitutioner, og står bag bogen “En samling af strik”.

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer