Bemærk: Bibliotekssalen er lukket indtil den 22. juni grundet udstillingsskift.

Åbent i dag kl. 10-20

Talk med Radar Contemporary

Dato
10.09.2022
Tid
17:00 - 20:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
150 kr.

Talk med Radar Contemporary

Rundetaarn markerer Videnskabsår22 med tre uger i rummets tegn, hvor kosmos, lyd og lys fylder tårnets Bibliotekssal. Videnskabsfestivalen RUM byder først på en opdagelsesrejse til planeten Mars og siden indtages rummet af kunstværket Contra. Gennem en række talks, udstilling og musik udforskes rummet mellem kunst og videnskab

Denne lørdag inviterer vi til talk med folkene bag udstillingsplatformen Radar Contemporary, kunstnerne Ida Kvetny og Diana Velasco. Ida og Diana vil fortælle om deres arbejde med digital kunst, VR, Radar Contemporary og den helt nye platform Monda Museum.

Radar Contemporary er en kunstnerdrevet udstillingsplatform med fokus på samtidskunstnere, der arbejder inden for kunst og nye teknologier.

Ambitionen er at samle og udbrede kendskabet til kunstnere fra forskellige discipliner, hvis fællesnævner er, at de arbejder med kunst skabt af nye teknologier. Platformen står bag adskillige udstillinger blandt andet på Charlottenborg, Aros mv.

Radar Contemporary er desuden snart aktuelle med udstillingen Cryptopong i Nikolaj Kunsthal, der vises i Nikolaj Kunsthal 17. september 2022- 22. januar 2023.

Radar Contemporary er grundlagt af kunstnerne Ida Kvetny og Diana Velasco i 2018. Læs mere om Radar Contemporary her

Program:

17.00: Ankomst – der serveres et glas vin

17.15-18.15 – Talk med Radar Contemporary

18.30-20.00 – Mulighed for at tage et kig på aftenhimlen over Rundetaarn

Ida Kvetny fra udstillingen – Extensions vol III Monstrous Machines

Ida Kvetny og Diana Velasco