Åbent i dag kl. 10-20

Udstil din tegning i Rundetaarn

Dato
21.04.2021
-
02.05.2021
Tid
10:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Inkluderet i alm. entré

Udstil din tegning i Rundetaarn

I dagene efter Rundetaarns genåbning kan de besøgende børn tegne deres egne kunstværker og udstille dem i Bibliotekssalen, hvor børn og voksne også kan gå på opdagelse i rummets historie.

Når man besøger Rundetaarns Bibliotekssal, plejer man at kunne opleve en af de skiftende udstillinger, der vises året rundt. Men i dagene efter Rundetaarns genåbning er det en lille smule anderledes.

Fra den 21. april og halvanden uge frem kan de besøgende børn nemlig tegne og udstille deres egne kunstværker i den 800 kvadratmeter store Bibliotekssal. Vi har stillet tegneborde klar, så børnene kan skabe fantasifulde tegninger med motiver fra Rundetaarn eller lige, hvad de har lyst til.

Tegnebordene er åbne i hele Rundetaarns åbningstid, og vi har naturligvis taget de nødvendige coronahensyn. Hvert barn får således udleveret en kuffert med tegneredskaber, der afsprittes mellem hvert besøg.

I løbet af sin lange historie er Bibliotekssalen blevet brugt til lidt af hvert. Samtidig med at tegnebordene er åbne, kan børn og voksne gå på opdagelse i det enorme rum og blive klogere på nogle af alle de ting, der er sket her.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.