Åbent i dag kl. 10-20

Universitetskoret Lille MUKO: Sommernætter

Dato
10.06.2022
Tid
20:00 - 22:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
100kr. / stud. 75kr.

Universitetskoret Lille MUKO: Sommernætter

Denne sommer præsenterer Lille MUKO et program, der emmer af sommerens lune og lyse nætter.

Koret præsenterer et væld af klassisk musik, der vækker sommerens sanseindtryk til live med Matti Borgs klassiske sommersange, en suite over tre af Carl Nielsens folkemusikalske melodier og en fortolkning af Suzanne Brøggers værk Lotusøje. Foruden dette opføres også Svend S. Schultz’ ’Fire latinske madrigaler’ og det nye værk ’Lux Mundi’, der er blevet skrevet til koret af Niels la Cour, en af dansk korlivs mest centrale komponister. Lille MUKO uropførte værket i Trinitatis Kirke i september 2021.

Universitetskoret Lille MUKO har siden sin begyndelse i 1967 hørt til blandt eliten af danske kor, og består af nuværende og tidligere musikstuderende samt andre kvalificerede sangere. Lille MUKOs varemærke er den lyriske og inderlige fortolkning af danske sange og salmer.

Desuden har den romantiske kormusik og helt ny kormusik høj prioritet for koret, der ofte har medvirket ved uropførelser af danske komponisters værker. Lille MUKO har opført mange af de største kor- og orkesterværker i samarbejde med professionelle danske orkestre, og siden stiftelsen har koret deltaget i et væld af konkurrencer og turnéer verden rundt, hvorfra det har hjemhentet flere anerkendte priser. Korets dirigent er Ole Faurschou.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.