Åbent i dag kl. 10-18
Illustration: Winnie Meisler

Vinterferie i Rundetaarn

Dato
12.02.2022
-
27.02.2022
Tid
10:00
Sted
I Rundetaarn
Pris
Inkluderet i alm. entré

Vinterferie i Rundetaarn

I skolernes vinterferie uge 7 og 8 byder vi indenfor til udstillingen “Eventyrtårnet” og aftener med stjernekig.

I Bibliotekssalen udstilles lige nu syv af H.C. Andersens eventyr, som er sat i scene i små universer, og man skal kende sin eventyrdigter ganske godt for at gætte dem alle!

I vinterferien kan du opleve udstillingen med din familie og købe et kit eventyrkort for 20kr, og løse opgaverne for at blive en ægte eventyrdigter. Se også, om du kan løfte den tunge hund med øjne så store som Rundetaarn, og få den til at sidde stille på klædet, imens du snupper en guldmønt!

Butikken byder på varm kakao og så længe “Eventyrtårnet” vises, kan man købe kunstkort eller plakat – eller din helt egen hund “med øjne så store”, siddende på en kiste med guldmønter.

Efter et besøg i udstillingen, anbefaler vi et besøg inde i den hule kerne, lige før trappen til toppen af tårnet. Vovehalse kan prøve at stå på glaspladen, som svæver 25 meter over tårnets bund!

Tirsdag og onsdag er Observatoriets stjernekikkert bemandet med vore astronomer. Kikkerten kan forstørre op til 450 gange, og stiller ind på Månen, Plejaderne og Orion.

Det hele er inkluderet i almindelig entré. God vinterferie!

Vinterferie i Rundetaarn
Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer