Åbent i dag kl. 10-20

Vinterferiekoncert for børn med Trio Satie og Ina-Miriam Rosenbaum

Dato
12.02.2020
Tid
15:00
Sted
Bibliotekssalen
Koncerten er en del af "Rundetaarn i børnehøjde"
Pris
Inkluderet i alm. entré

Vinterferiekoncert for børn med Trio Satie og Ina-Miriam Rosenbaum

Der er hunde, edderkopper og høns på programmet, når Trio Satie opfører musik af den franske komponist Isabelle Aboulker i Rundetaarns Bibliotekssal.

De tre første uger af februar kan børn og voksne møde Rundetaarns dyr til børnefestivalen ”Rundetaarns i børnehøjde”, og onsdag i vinterferien dukker en række af dyrene op i en klassisk ramme, når Trio Satie opfører sange for børn med dejlig musik og sjove tekster.

Sangene, der hedder ”Petites histoires naturelles” (”Små naturhistorier”), har tekst af den franske forfatter Jules Renard og musik af komponisten Isabelle Aboulker. Hun er en af vor tids store sangskrivere og placerer sig lige i hjertet af den franske sangtradition. Aboulker har skrevet både sange og operaer for børn.

”Petites histoires naturelles” bliver opført af Trio Satie, der siden 2008 har givet sin glæde ved fransk musik videre til publikum. Til koncerten i Rundetaarn får trioen, der består af sopranen Isabel Piganiol, Lars Malther på kontrabas og Ulla Habermann på klaver, hjælp af skuespilleren Ina-Miriam Rosenbaum, så også de mindre franskkyndige kan forstå, hvad sangene handler om.

Trio Satie præsenterer hele året musik af Isabelle Aboulker, der i maj måned selv gæster Danmark. ”Petites histoires naturelles” har ikke tidligere været opført i Danmark.

Koncerten er inkluderet i almindelig entré. Bemærk venligst, at der er et begrænset antal pladser. Hvis du vil være sikker på en plads, kan du allerede nu købe din billet her.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.