Åbent i dag kl. 10-20

Købsbetingelser i webshoppen

Rundetaarn
CVR. nr.: 20859318
Adresse: Købmagergade 52A, 1150 Kbh K
Email: post@rundetaarn.dk
Tlf. nr.: +45 33 73 03 73

Betaling:
Der modtages betaling med Dankort, VISA eller Mastercard.

Levering og adgang:
Billetter leveres kun pr. e-mail og modtages umiddelbart efter fuldført transaktion.

Billetterne skal fremvises i billetlugen ved indgangen til Rundetaarn, enten i udprintet form eller fremvist på eksempelvis en telefon. Billetten giver ikke mulighed for at springe en eventuel kø over. I forbindelse med større grupper er det dog kun nødvendigt for én person at stå i køen. Efter godkendelse af billetterne kan resten af gruppen gå uden om køen. 

Billetten er et ihændehaverbevis og kan derfor bruges uanset om den købt i ens eget navn eller ej. Billetter kan kun bruges én gang og bliver registreret efter brug. Rundetaarn kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af billetter, som eksempelvis hvis en billet forsøges brugt flere gange.

Fortrydelsesret:
Der gives ingen fortrydelsesret på adgangsbilletter købt i webshoppen; i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a vedr. billetter til kulturtilbud.

Persondata politik:
For at handle i webshoppen skal vi bruge visse personlige oplysninger: e-mail og telefon nr.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rundetaarn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Rundetaarn, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: jg@rundetaarn.dk
Den dataansvarlige på shop.1642.dk er Jonas Gaard.

Kontakt til administrator:
Email: post@rundetaarn.dk