Åbent i dag kl. 10-20
Pressefoto: Sigurd Barrett

Børnekoncert: Sigurds Danmarkshistorie (UDSOLGT)

Dato
05.03.2023
Tid
11:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Voksne 100 kr. Børn 40 kr.

Børnekoncert: Sigurds Danmarkshistorie (UDSOLGT)

Hvem var Christian IV egentlig? Og hvordan er vi blevet til det folk, vi er? Tag med Sigurd Barrett på en sjov og lærerig musikalsk tidsrejse gennem hele Danmarkshistorien, når han spiller op til familiekoncert i Rundetaarn.

Tag børn eller børnebørn i hånden og kom med, når Sigurd blæser støvet af Danmarkshistorien i Rundetaarn med en familiekoncert fyldt med myter, fortællinger og masser af musik.

‘Sigurds Danmarkshistorie’ er for længst blevet en nyklassiker både i skoler og hjem, og nu bringer den folkekære musiker en af sine største succeser til Rundetaarn, hvor både store og små kan synge med på de elskede sange og mærke historiens vingesus i Christian IVs gamle tårn.

På 60 minutter tager Sigurd Barrett børn og deres voksne med på en fantastisk og spændende musikalsk tidsrejse, hvor han med spillevende fortælling, kostumer, sang og sjov fortæller hele Danmarks historie, så der er masser at snakke om efterfølgende på tværs af generationerne.

Undervejs skal vi høre om alt fra vikinger og munke til krige og konger – og naturligvis også om Rundetaarns gamle bygherre, kong Christian IV.

Sigurd bakkes op på scenen af guitaristen og multi-instrumentalisten Eskild Dohn, og publikum er garanteret en lærerig og underholdende koncertoplevelse for hele familien, der kan inspirere de nysgerrige til at blive endnu klogere på vores fælles historie.

Koncerten finder sted i forbindelse med familieudstillingen ‘Rosenkanonen – kongens fortryllede have’ hvor kunstner Signe Kejlbo omdanner Rundetaarns Bibliotekssal til en fantasihave med inspiration fra blomstrende genstande fra Christian IV’s Rosenborg og Kongens Have. Her folder blomsterne sig ud i fantasifulde formationer,  og børn og voksne kan gå på en sanselig vandring mellem smukke papirblomster og fortryllende draperede havetelte.  

Udstillingen løber fra 4. februar til 16. april og adgang til udstillingen er inkluderet i koncertbilletten.

Bemærk! Bibliotekssalen (og dermed også butikken, caféen og den aktuelle udstilling) er denne dag lukket for øvrige besøg indtil kl. 12, hvor koncerten er afviklet.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.