Åbent i dag kl. 10-20

BUSTER Filmfestival: På eventyr med dyr

Dato
30.09.2023
Tid
09:30 - 10:35
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn
Pris
70kr.

BUSTER Filmfestival: På eventyr med dyr

BUSTER Filmfestival viser eventyrlige kortfilm for de mindste i Bibliotekssalen, der omdannes til en børnebiograf flere dage under festivalen.

Rundetaarn er et eventyrligt sted med sin snoede Sneglegang, der fører helt op til toppen, hvor man kan se ud over København. BUSTER Filmfestival viser eventyrlige film i det gamle tårns Bibliotekssal, hvor selveste eventyrdigteren H.C. Andersen også nød at komme og finde inspiration. Det er ren magi!

Den 30. september kl. 9.30 kan hele familien gå på opdagelse i dyrenes verden når BUSTER viser kortfilmpakken “På eventyr med dyr”:

Kortfilmpakke: På eventyr med dyr


Tropiske fisk, legesyge katte, pingviner på afveje og skyggen af en bjørn! BUSTER har samlet de bedste små film om dyr i en skøn filmoplevelse fyldt af pels, fjer og farverige skæl. Dyr har altid spillet en helt særlig rolle i menneskets historier og drømme. Med settings så forskellige som en lejlighed i Tyskland, en båd på Stillehavet, et sort/hvidt papir og den engelske countryside fantaserer børn om dyrenes hemmelige liv. Historierne om de nuttede, søde, drillesyge og (måske) farlige dyr er små visuelle kunststykker, der samtidig fortæller os om kedsomhed og nysgerrighed, om venskab og savn.

Anbefalet alder: 2-7 år.

Filmvisningen den 30. september er en del af BUSTER Filmfestivals familieprogram.

Gå på opdagelse i ulvenes historie

Efter filmen vil I kunne opleve resten af Rundetaarn og gå på opdagelse i vores aktuelle udstilling, “Dansker med ulve”, der handler om forholdet mellem mennesker og ulve i Danmark.

Bemærk, at selv om udstillingen henvender sig til hele familien bør børn dog helst være i følge med voksne, da der forekommer dramatiske scener og lydeffekter samt udstoppede dyr.