Åbent i dag kl. 10-20

BUSTER Filmfestival: “Wolfwalkers” med live-dubbing + månekig

Dato
06.10.2023
Tid
18:00 - 20:30
Sted
Bibliotekssalen
Pris
70 kr.

BUSTER Filmfestival: “Wolfwalkers” med live-dubbing + månekig

I forbindelse med dette års BUSTER filmfestival for børn og vores aktuelle ulveudstilling “Dansker med ulve” inviterer Rundetaarn til en helt særlig visning af den magiske, Oscar-nominerede animationsfilm ”Wolfwalkers”.

Oplev den imponerende musik, de mageløse tegninger og glæd jer til den helt særlige stemning, som live-dubbing giver, når et hold veloplagte skuespillere live-opfører filmens dialog på dansk, så alle kan være med.

Wolfwalkers tager afsæt i irske folkefortællinger og handler om pigen Robyn, der en dag vågner op i ulveform og jages ud af byen af sin far. Nu indledes en farefuld færd for Robyn og den vilde ulvepige Mebh – en historie fyldt med magi og mytologi i en action-spækket komposition af magiske, mageløse billeder. Filmen er en hæsblæsende fortælling om at give slip på trangen til at kontrollere det ukendte og følge sit hjerte. 

Instruktørerne Ross Stewart og Tomm Moore har skabt et sandt mesterværk med Wolfwalkers. Filmen havde dansk biografpremiere i 2021, og samme år vandt den BUSTERs børnepris, der uddeles af festivalens børnejury. 

Under BUSTER kan filmen opleves to gange i Rundetaarns Bibliotekssal, hvor karakterernes stemmer levendegøres med dansk tale af skuespillere fra Copenhagen Acting School, mens filmens handling udspiller sig på lærredet.

Se traileren her.

Filmen anbefales til børn 7–12 år og deres voksne.

Program

  • BUSTER Filmfestival: Wolfwalkers med live-dubbing
    1. oktober kl. 9.30–11.15
  • BUSTER Filmfestival: Wolfwalkers med live-dubbing + månekig
    6. oktober kl. 18–20.30

    Til denne visning kan I efterfølgende besøge Observatoriet, hvor man kan se nærmere på Månen og stjernehimlen fra toppen af det gamle tårn.

Ulveudstilling

Efter filmen kan I gå på opdagelse i Rundetaarns aktuelle udstilling “Dansker med ulve”, der handler om vores forhold til ulven. Udstillingen er for hele familien, men børn bør følges med voksne, da der forekommer dramatiske scener og lydeffekter samt udstoppede dyr.