Åbent i dag 10-20.
Foto: Kim Matthäi Leland

De Onde: Halloween-koncert for børn

Dato
29.10.2023
Tid
16:00 - 16:50
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Voksne 100kr. Børn: 50kr.

De Onde: Halloween-koncert for børn

Kom med til den ondeste børnekoncert i byen, når De Onde spiller op til dans i Rundetaarn. Aftenen afsluttes på toppen af tårnet, hvor det i vaskeægte varulvestil er muligt at hyle mod månen og høre mere om den i Observatoriet.  

Der findes masser af god og artig musik i verden, men rigtig ond børnemusik er der kun ét band, der spiller, og de kan i anledning af Halloween opleves i Rundetaarns Bibliotekssal. Når De Onde går på scenen, er det helt i orden at pakke de gode manerer væk, for det kan nemlig være ret sjovt at være ond for en aften. De fire, sortklædte superhelte leverer en familiekoncert fuld af ballade, humor, fantasi og ikke mindst rigtig ond musik, der kan få selv de sødeste englebørn til at synge med. 

Når koncerten er færdig, vil det være muligt at besøge Observatoriet, der på aftenen vil være bemandet af Rundetaarns observatorer, og høre mere om den sagnomspundne måne. I kan også gå på opdagelse i udstillingen “Dansker med ulve”, hvor I kan blive klogere på ulve i Danmark og stå ansigt til ansigt med de store rovdyr. Bemærk, at selv om udstillingen henvender sig til hele familien bør mindre børn følges med voksne, da der forekommer dramatiske scener og udstoppede dyr.

Om De Onde

Bandet består af Peter Marott (trompet og sang), Tobias Trier (guitar og sang), Eva Skipper (bas og sang) og Carl Quist-Møller (trommer og sang). Når Peter spiller trompet, kan han spille så højt, at det vækker dem, der sover på den anden side af jorden. Tobias’ elektriske guitarspil laver de ondeste lyde, og Evas bas lyder vild, og skærende! Carl kan også tromme en takt, der er så skæv, at den kan få folk til at gå sidelæns, tale baglæns og jordkloden til at dreje den modsatte vej rundt, så dag bliver til nat!  

I 2021 vandt De Onde Børnejazzprisen, som uddeles i forbindelse med Danish Music Awards Jazz og er indstiftet for at anerkende musikere, der gør en ekstra indsats for at fange børn og unges interesse for improviseret musik og jazz.

Anbefalet aldersgruppe: Børn fra 4 år og deres voksne.

Læs mere om De Onde her.