Åbent i dag kl. 10-20

Aflyst: En yggenykkelig jul med Rundetaarn

Dato
01.12.2020
Sted
Hele Rundetaarn
Pris
Inkluderet i alm. entré

Aflyst: En yggenykkelig jul med Rundetaarn

Yggenykkerne er tilbage!

For mange år siden stjal de små trebenede væsener Rundetaarn. Heldigvis satte de det på plads igen, da fik en sæk fuld af deres yndlingssmåkager. Nu har de endnu en gang sneget sig ind i det gamle tårn – og denne gang har de nissehuer på.

Igennem julemåneden kan børnene og deres voksne gå på opdagelse i Rundetaarn og finde de fem steder, hvor der er yggenykker med nissehuer, og tælle, hvor mange yggenykker der er i alt.

Yggenykkeligt juleværksted

På lørdagene frem til jul kan kan du klippe din egen kravleyggenyk og lave pynt til juletræet i vores yggenykkelige værksted.

Du kan også prøve at lave dine egne badges med yggenykker, motiver fra Rundetaarn – eller lige hvad du finder på. Det koster 20 kroner for to badges, mens resten af klipperiet er inkluderet i den almindelige entré.

Vi tyvstarter med juleværkstederne til familiedagen lørdag den 28. november kl. 13.30-16.00, og så er der ellers yggenykkeligt juleklip lørdag den 5. december, 12. december og 19. december, alle tre dage kl. 13.00-16.00.

Få din egen yggenyk med hjem

Som det eneste sted i verden sælger Rundetaarn yggenykbamserne, der er sjove at se på og bløde at kramme. Sælges i butikken i Rundetaarns Bibliotekssal sammen med Jørn Birkeholms børnebogsklassiker “Da Yggenykkerne stjal Rundetårn”.