Åbent i dag kl. 10-20

Familiedage i Rundetaarn

Dato
31.10.2020
Tid
14:00
Pris
Rundvisning inkluderet i alm. entré. Badgeværksted 20 kr.

Familiedage i Rundetaarn

Hvorfor byggede Christian IV Rundetaarn, hvor gik H.C. Andersen på toilettet, når han var på besøg – og er det egentlig rigtigt, at man engang ville flytte det gamle tårn?

Rundetaarn er et af de mærkeligste tårne i Danmark, og spørgsmålene hober sig hele vejen op ad den berømte Sneglegang. Kom og få svar på dem og hør mange flere historier, når Rundetaarn inviterer til den første af vores nye familiedage med rundvisning for hele familien. Børnene kan også besøge vores badgeværksted og få deres helt eget Rundetaarn-minde med hjem, inden der er jazz for børn i Bibliotekssalen.

Familierundvisning

Kl. 14.00 kan du opleve vores splinternye familierundvisning og høre de bedste historier om kongens, børnenes og vores alle sammens Rundetaarn.

Rundvisningen er gratis, når entréen til Rundetaarn er betalt. Af coronahensyn er der et begrænset antal pladser, og vi anbefaler derfor at bestille plads på forhånd. Rundvisningen begynder ved porten til Rundetaarn.

Badgeværksted på Ringerloftet

Tag udgangspunkt i Rundetaarns mange historier og i de sjove detaljer, der gemmer sig i tårnet, når du tegner dit helt eget badge på Ringerloftet.

Du får udleveret en kuffert med farver og forslag til motiver til din badge – og så er det bare med at gå i gang. Det koster 20 kroner at være med. Prisen inkluderer to badges, som bliver lavet på stedet.

Værkstedet ligger i Det Røde Rum på Ringerloftet og er åbent fra kl. 14.00 og frem til kl. 16.00, hvor familiedagen fortsætter med jazz for børn i Bibliotekssalen med bandet Univers på Vers.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.