Åbent i dag kl. 10-20
PR-foto: Kristine Funch

Papirskoven fortællekoncert: Lyt til Månen (UDSOLGT)

Dato
11.11.2023
Tid
16:00 - 16:30
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Voksne 80kr. Børn 40kr.

Papirskoven fortællekoncert: Lyt til Månen (UDSOLGT)

Oplev en fin og finurlig fortællekoncert fra Papirskoven med Måneskinssonaten i musikalsk og poetisk fortolkning for børn og voksne.

Fortællekoncerten “Lyt til Månen” er en nyfortolkning af Beethovens klassiske mesterværk Måneskinssonaten. Handlingen udspringer af børnebogen “Skrædderkaninerne og Måneskinssonaten”, skrevet og tegnet af Marie Priem, og fremføres live af to klassiske musikere og en fortæller. 

De fleste kender Måneskinssonatens drømmende førstesats, men klaversonaten består egentlig af tre forskellige satser. I “Lyt til Månen” flettes musikken fra alle tre satser ind i den poetiske fortælling om de to skrædderkaniner Zig og Zag og pigen, de kalder Nat. Hun dukker op helt alene og tavs en sen aften i Papirskoven. I hånden har hun en kuffert. Men hvem er hun? Og hvad er der i kufferten?

Medvirkende

Marie Priem, Fortæller
Karen Duelund Guastavino, klarinet, saxofon, percussion
Louise Schrøder, klaver

Koncerten varer 30 minutter.

Anbefalet aldersgruppe: Børn mellem 2 og 7 år og deres voksne.

Hør mere om Månen

Efter koncerten vil Rundetaarns astronomiske observator Christina Toldbo fortælle mere om den sagnomspundne måne, og I vil også kunne besøge Observatoriet på tårnets top og se den flotte linsekikkert. Der er plads til max 30 gæster ad gangen i Observatoriet.

I kan også gå på opdagelse i udstillingen “Dansker med ulve”, hvor I kan blive klogere på ulve i Danmark og stå ansigt til ansigt med de store rovdyr. Bemærk, at selv om udstillingen henvender sig til hele familien bør mindre børn følges med voksne, da der forekommer dramatiske scener og udstoppede dyr.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.