Åbent i dag kl. 10-20
Foto: NASA

How do we return to the Moon?

Dato
05.10.2019
Tid
17:00 - 20:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
100kr.

How do we return to the Moon?

Arrangementet foregår på engelsk.

Paneldiskussion i Rundetaarns Bibliotekssal med deltagelse af bl.a. den danske astronaut Andreas Mogensen, John Horack (Neil Armstrong Chair in Aerospace Policy, The Ohio State University),  Emily Law (NASA JPL), m.fl.

Rundt om i verden diskuterer nationale rumagenturer planer om at sende mennesker tilbage til Månen. Vil det ske i samarbejde, i konkurrence eller kommercielt og hvordan kan mennesker trives i rummet? Hvad har vi lært af Apollo projektet og hvor er vi på vej hen? Ud fra disse emner introduceret af panelets deltagere vil spørgsmålet ”Hvordan vender vi tilbage til Månen?” blive diskuteret.

Paneldiskussionen er en del af Space Days 2019, hvor temaet er Månen. Til arrangementet vil der også være mulighed for at se udstillingen ”Rundt om Månen”, der er lavet af Dansk Selskab for Rumfartsforskning i anledning af 50 året for den første bemandede landing på Månen. Udstillingen er blevet til i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere og frivillige.

Under Space Days 2019 er der også foredrag, workshops, filmvisninger og rundvisninger. Se hele programmet på spacedays.dk

Arrangør: Dansk Selskab for Rumfartsforskning i samarbejde med IDA Space og Rundetaarn. Andreas Mogensens deltagelse er arrangeret i samarbejde med ESA og Uddannelses- og Forskningsministeriet (UFM).

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.