Åbent i dag kl. 10-20

Kulturnat 2022

Dato
14.10.2022
Sted
I Rundetaarn
Pris
Kun med Kulturpas

Kulturnat 2022

Oplev Rundetaarn på Kulturnatten i København, hvor vi byder på et helt særligt program. Observatoriet er traditionen tro bemandet og så er kunstnerne Benjamin Skop og Amund Bentsen til stede i udstillingen og guider publikum. For aftenens mindste gæster arrangeres en mission i tårnet med de syv eventyrlige prøver for børn

Kulturnatten siden 1993

Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed – og de mange spændende arrangementer viser, at byen favner bredt, når den viser sine mange sider af kulturlivet frem.

I over 27 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.

Program i Rundetaarn:

18.00-00.00 adgang med Kulturpas

Åbent i udstillingen ”when the world becomes our body” i Bibliotekssalen. Værket ‘connection’ er bemandet af kunstnerne Benjamin Skop og Amund Bentsen.

18.00-00.00

Observatoriet er åbent og bemandet

18.00-21.00

7 eventyrlige prøver for børn i hele tårnet

Trinitatis Kirke har et særskilt program.

Bemærk, af sikkerhedshensyn er der ikke adgang denne aften med barnevogne, klapvogne mv. De må stilles udenfor, langs tårnets sider, for at sikre adgang. Det gælder også for gæster til Trinitatis Kirke, som passerer gennem tårnets indgang.

Forvent kø til platformen og Observatoriet. Der er kun adgang til Rundetaarn med Kulturpas fra kl. 18.
Kulturpas kan købes for 110kr i Rundetaarn og online på kulturnatten.dk fra den 1. oktober. Læs mere om Kulturpas her

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.