Åbent i dag kl. 10-20

Stedet fortæller – historier fra Rundetaarn

Dato
27.11.2019
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Bibliotekssalen
Arrangeret af Vandrehistorien
Pris
135 kr.

Stedet fortæller – historier fra Rundetaarn

Fem fortællere, fem fortællinger og 377 års historie på halvanden time. Rundetaarn er fuld af gode historier, og der er mulighed for at opleve en håndfuld af dem på en ny måde, når formidlingsvirksomheden Vandrehistorien inviterer til fortælleaften i Rundetaarns Bibliotekssal.

Hør historien om Rundetaarns unge år, om Peter den Stores besøg til hest, om borgerskabets fortrydelser og byens største offentlige tissehus, om runesten i Rundetaarn og om familien Jürgensen og den offentlige tid.

Fortællere på aftenen er Poul Duedahl, der er professor ved Aarhus Universitet og forfatter til ”Årets historiske bog” ikke mindre end tre gange, Torben Frandsen, der er en af byens mest garvede historieformidlere og -fortællere, Erik Nicolaisen Høy, bibliotekar ved Københavns Hovedbibliotek og ekspert i københavnske bladudgivelser i begyndelsen af 1800-tallet, Rundetaarns egen historiske konsulent Rasmus Agertoft samt Mads Kristian Mikkelsen, som er byvandrer, historiefortæller og vært for arrangementet.

Arrangementet begynder kl. 19, men inden da er der mulighed for at besøge Observatoriet på toppen af Rundetaarn, der er åbent og bemandet fra kl. 18. Under arrangementet er baren åben, og i pausen er der lidt til den søde tand.

Læs mere om Vandrehistorien på www.facebook.com/vandrehistorien

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.