Åbent i dag kl. 10-20

TOWER TALK med Vontrapp og Louise Depner

Dato
26.04.2023
Tid
17:00 - 18:00
Sted
Bibliotekssalen
Pris
Inkl. i entré

TOWER TALK med Vontrapp og Louise Depner

Mød kuratorerne og kunstnerne bag jubilæumsudstillingen “Regensen – studieliv gennem 400 år”.

Kunstnerkollektivet Vontrapp og historisk kurator Louise Depner vil ved denne Tower Talk fortælle om processen med at skabe udstillingen, der markerer Regensens 400-års jubilæum og giver indblik i kollegiets historie og studieliv. 

Gennem en uformel omvisning giver udstillingsholdet en introduktion til de mange forskellige aspekter af Regensens og studielivets historie, udstillingen udfolder. Derefter kan publikum gå på opdagelse i lydfortællingerne, der er et gennemgående bærende element.

Om udstillingen

Christian IV’s kollegium Regensen blev bygget i 1623, og lige siden har der boet studerende bag de røde mure over for Rundetaarn. Udstillingen fortæller regensianernes spektakulære historier, der spejler 400 års forandringer i hovedstaden, på Københavns Universitet og i studielivet generelt.

Fortællingen om Regensen er også en historie om Rundetaarn: Her har de studerende kigget på stjerner fra Observatoriet, bladret i bøgerne i Bibliotekssalen og siddet bænket til gudstjenester i studenterkirken Trinitatis.

Læs mere om udstillingen her.

Tower Talk er inkluderet i alm. entré til Rundetaarn.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.