Alle dage 10-20
Rundetaarn har været et vartegn for København siden 1642

Presse og medier

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker med sin karakteristiske sneglegang, der fører op til udsigtsplatformen 34,8 meter over gadeniveau. Tårnet blev opført af Christian IV til Københavns Universitets observatorium og stod færdigt i 1642. Ud over Europas ældste observatorium rummer Rundetaarn i dag også udstillinger, koncerter og andre aktiviteter, som formidler og tilgængeliggør bygningen og historien.

Aktuel udstilling

when the world becomes our body
Rundetaarn lægger rum til en udstilling om forholdet mellem natur og menneske med klimaet som omdrejningspunkt, skabt af kunstnerne Benjamin Skop og Amund Bentzen. I fire store videoværker mødes menneskekroppen og tidevandslandskabet, og visker grænserne ud mellem krop og verden.

Udstillingen kan opleves i Bibliotekssalen fra 24. september til 30. oktober 2022

Læs pressemateriale

 

 

Foto- og filmoptagelser

Rundetaarn ønsker ikke at medvirke som kulisse for kommerciel produktmarkedsføring eller bryllupsfotografering, men vi kan i nogle tilfælde hjælpe, hvad angår optagelser til formål som turistfilm med mere. Rundetaarn skal dog altid kontaktes for godkendelse af foto- og filmoptagelser.

Forespørgsler om optagelser kan sendes til konstitueret direktør Jeanette Bursche på jb@rundetaarn.dk. Bemærk venligst, at optagelserne skal foretages inden normal åbningstid i tidrummet kl. 8-10 på hverdage.

Pressebilleder

Logo

Primærlogo er placeret til venstre. Alt materiale, hvori Rundetaarns logo benyttes, skal gennemses af Rundetaarn inden udgivelse.