Lukket til og med den 20. april 2021
Rundetaarn har været et vartegn for København siden 1642

Presse og medier

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker med sin karakteristiske sneglegang, der fører op til udsigtsplatformen 34,8 meter over gadeniveau. Tårnet blev opført af Christian IV til Københavns Universitets observatorium og stod færdigt i 1642. Ud over Europas ældste observatorium rummer Rundetaarn i dag også udstillinger, koncerter og andre aktiviteter, som formidler og tilgængeliggør bygningen og historien.

Aktuel udstilling

“Sculpted Matter” – ny udstilling i Bibliotekssalen 22. maj til 4. juli 2021.

Udstilling af skulpturelle værker skabt af danske og internationale kunstnere.

Skulpturen formulerer det, sproget ikke formår. I gruppeudstillingen “Sculpted Matter” hylder Tina Maria Nielsen, Milena Bonifacini, Carl Emil Jacobsen, Julie Stavad og Valerie Collart skulpturen som et værk, der vækker sanser og undersøger form og materialitet. 

Udstillingen er kurateret af Henriette Noermark, og pressemateriale er på vej.

 

Foto- og filmoptagelser

Rundetaarn ønsker ikke at medvirke som kulisse for kommerciel produktmarkedsføring eller bryllupsfotografering, men vi kan i nogle tilfælde hjælpe, hvad angår optagelser til formål som turistfilm med mere. Rundetaarn skal dog altid kontaktes for godkendelse af foto- og filmoptagelser.

Forespørgsler om optagelser kan sendes til konstitueret direktør Jeanette Bursche på jb@rundetaarn.dk. Bemærk venligst, at optagelserne skal foretages inden normal åbningstid i tidrummet kl. 8-10 på hverdage.

Pressebilleder

Logo

Primærlogo er placeret til venstre. Alt materiale, hvori Rundetaarns logo benyttes, skal gennemses af Rundetaarn inden udgivelse.