Åben i dag 10-21.
Rundetaarn har været et vartegn for København siden 1642

Presse og medier

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker med sin karakteristiske sneglegang, der fører op til udsigtsplatformen 34,8 meter over gadeniveau. Tårnet blev opført af Christian IV til Københavns Universitets observatorium og stod færdigt i 1642. Ud over Europas ældste observatorium rummer Rundetaarn i dag også udstillinger, koncerter og andre aktiviteter, som formidler og tilgængeliggør bygningen og historien.

Foto- og filmoptagelser i Rundetaarn

Rundetaarn skal altid kontaktes for godkendelse af foto- og filmoptagelser.

Tårnet ønsker ikke at medvirke som kulisse for kommerciel produktmarkedsføring eller bryllupsfotografering, men kan i nogle tilfælde hjælpe, hvad angår optagelser til formål som turistfilm med mere. 

Forespørgsler om optagelser sendes til Rosa Lembcke på rl@rundetaarn.dk – beskriv formålet med optagelserne, hvilke lokationer, der ønskes optaget, hvor materialet publiceres og hvordan Rundetaarn indgår i materialet.

Bemærk venligst, at optagelserne skal foretages inden normal åbningstid i tidsrummet kl. 8-10 på hverdage.

Aktuelle nyheder: OPEN CALL

Pressemeddelelse: Open Call for udstillinger i Rundetaarn

Aktuel udstilling: Dansker med ulve

Er der plads til ulve i Danmark? Og er der overhovedet plads til store rovdyr og vild natur? Til efteråret kommer Danmarks første store udstilling om mennesker og ulve til Rundetaarn i hjertet af København. “Dansker med ulve” kan opleves i Bibliotekssalen mellem den 31. august og 31. december.

Find fotos og pressemateriale for udstillingen her.

 

Pressefotos af Rundetaarn

Download pressefotos af Rundetaarn og Sneglegangen her.
Bemærk, at de skal krediteres “Rundetaarn”.

Logo

Primærlogo er placeret til venstre. Alt materiale, hvori Rundetaarns logo benyttes, skal gennemses af Rundetaarn inden udgivelse.