Åbent i dag kl. 10-18
Rundetaarn har været et vartegn for København siden 1642

Presse og medier

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker med sin karakteristiske sneglegang, der fører op til udsigtsplatformen 34,8 meter over gadeniveau. Tårnet blev opført af Christian IV til Københavns Universitets observatorium og stod færdigt i 1642. Ud over Europas ældste observatorium rummer Rundetaarn i dag også udstillinger, koncerter og andre aktiviteter, som formidler og tilgængeliggør bygningen og historien.

Foto- og filmoptagelser i Rundetaarn

Rundetaarn ønsker ikke at medvirke som kulisse for kommerciel produktmarkedsføring eller bryllupsfotografering, men vi kan i nogle tilfælde hjælpe, hvad angår optagelser til formål som turistfilm med mere. Rundetaarn skal dog altid kontaktes for godkendelse af foto- og filmoptagelser.

Forespørgsler om optagelser kan sendes til Rosa Lembcke på rl@rundetaarn.dk
Bemærk venligst, at optagelserne skal foretages inden normal åbningstid i tidrummet kl. 8-10 på hverdage.

Aktuel udstilling

Familieudstillingen “Rosenkanonen – kongens fortryllede have” kan opleves i Bibliotekssalen mellem 4. februar og 16. april. Læs mere om udstillingen her eller i seneste pressemeddelelse.


Hent pressefotos for udstillingen:

Pressefotos af Rundetaarn

Logo

Primærlogo er placeret til venstre. Alt materiale, hvori Rundetaarns logo benyttes, skal gennemses af Rundetaarn inden udgivelse.