Lukket til og med den 7. februar 2021
Rundetaarn har været et vartegn for København siden 1642

Presse og medier

Rundetaarn er et af Danmarks mest ikoniske bygningsværker med sin karakteristiske sneglegang, der fører op til udsigtsplatformen 34,8 meter over gadeniveau. Tårnet blev opført af Christian IV til Københavns Universitets observatorium og stod færdigt i 1642. Ud over Europas ældste observatorium rummer Rundetaarn i dag også udstillinger, koncerter og andre aktiviteter, som formidler og tilgængeliggør bygningen og historien.

Aktuel udstilling

“SVÆRM”

Baskets4life udstiller i oktober måned i Bibliotekssalen i Rundetaarn. Udstillingen “Sværm” tager afsæt i gruppens fascination af naturmaterialer, formgivning og flet.

Baskets4life er en gruppe på ni professionelle kurvemagere og kunstnere, som har eksisteret siden 2006. Udstillingen består af et stort fælles projekt med utallige små elementer ophængt i en eller flere sværme. Ydermere vil de hver især udstille individuelle, personlige værker.
3. oktober 2020 – 3. januar 2021 (forlænget fra 3. november)

Pressemeddelelse

 

 

Foto- og filmoptagelser

Rundetaarn ønsker ikke at medvirke som kulisse for kommerciel produktmarkedsføring eller bryllupsfotografering, men vi kan i nogle tilfælde hjælpe, hvad angår optagelser til formål som turistfilm med mere. Rundetaarn skal dog altid kontaktes for godkendelse af foto- og filmoptagelser.

Forespørgsler om optagelser kan sendes til konstitueret direktør Jeanette Bursche på jb@rundetaarn.dk. Bemærk venligst, at optagelserne skal foretages inden normal åbningstid i tidrummet kl. 8-10 på hverdage.

Pressebilleder

Logo

Primærlogo er placeret til venstre. Alt materiale, hvori Rundetaarns logo benyttes, skal gennemses af Rundetaarn inden udgivelse.