Åbent i dag kl. 10-20

For arrangører

Rundetaarns Bibliotekssal huser til daglig udstillinger samt butik og er åben for tårnets gæster. Vi ser gerne salen anvendt til koncerter, kulturarrangementer og små receptioner med respekt for stedets formål som udstillingssted, men mulighederne kan være begrænset af den aktuelle udstilling, og vi vurderer derfor hver enkelt henvendelse.

Bemærk venligst, at Rundetaarn ikke tilbyder location til private arrangementer i forbindelse med bryllup, barnedåb, jubilæum og lignende.

Udstillingsrummet Bibliotekssalen

Rundetaarn tilbyder et af byens bedste udstillingsrum og mange besøgende. Hvert år vises normalt otte udstillinger, der næsten alle er udtænkt og produceret af ekstern udstiller og arrangør. Udefrakommende ideer og initiativer er grundlaget for et spændende udstillingsprogram.

Beslutning om hvilke udstillinger, der skal vises, træffes af Rundetaarns bestyrelse. Rundetaarn vælger udstillinger ud fra ønsket om at have en bred vifte af udstillingstemaer og genrer, gerne anderledes idéer, der kombinerer forskellige aktiviteter som workshops, foredrag og lignende.

Arrangører af udstillinger henvises til at læse betingelserne før ansøgning.

Download plan over udstillingssal

Philosophy debate at Thales Day feat. Anja Andersen and Vincent Hendrichs.

Kulturarrangementer og koncerter

Kulturarrangementer og koncerter kan afholdes i Rundetaarn på særlige betingelser.

Rundetaarn henviser altid interesserede til at læse betingelserne, før vi kontaktes for booking af Bibliotekssalen til kulturarrangementer og koncerter.

Læs betingelserne

 

Tårnværelset er placeret øverst i Rundetaarn, i den forhenværende direktørbolig, og er egnet til erhvervsmøder for op til syv personer.

Mødefaciliteter

For henvendelser vedrørende mødefaciliteter for erhvervslivet, kontakt venligst Ditte Marie Lund for yderligere information, priser med mere.

Læs samarbejdsbetingelserne

Rundetaarn kan tilbyde følgende lokaler: for op til syv personer Tårnværelset og for op til 14 personer Læseværelset. I sjældne tilfælde kan arrangementet afholdes i Bibliotekssalen, som kan huse 150 personer.