Åbent i dag kl. 10-20
Fotograf: Mathias Kluge

Koncert med Elof & Bremer

Dato
17.06.2021
Tid
20:00
Sted
Bibliotekssalen
i Rundetaarn - Købmagergade 52 A, 1150 København K
Pris
150 kr. - husk Coronapas

Koncert med Elof & Bremer

Midt i Rundetaarns aktuelle udstilling “Sculpture to Sculpture” og flankeret af fantastiske skulpturer spiller ukulelevirtuosen Tobias Elof koncert med Jonathan Bremer fra Bremer/McCoy.

Fem danske og internationale kunstnere hylder i øjeblikket skulpturen i Rundetaarns Bibliotekssal i dialog med de arkitektoniske rammer. I juni er der mulighed for at opleve udstillingens skulpturer svøbt ind i musik, når Tobias Elof sammen med kontrabassisten Jonathan Bremer spiller en intimkoncert lige midt i udstillingen omgivet af de skulpturer, som står i centrum under ”Sculpture to Sculpture”.

Nordiske rødder

Med mere end 20 års erfaring i at performe og komponere på ukulelen, en bachelor i traditionel musik fra Folkemusikkonservatoriet, 2 DMA Folk-nomineringer og turnéer i Europa og Asien er Tobias Elofs musik blevet en etableret del af folkemusikscenen. Med inspiration i sine nordiske rødder lægger Elofs intime og organiske lyd op til fordybning. Elof ønsker at skabe en opposition til den larmende verden og give lytteren en rolig sindstilstand.

I juni 2017 udgav Elof sit debutalbum “Settle Down” (Raske Plader). En plade, der blev til over flere års samarbejde med musikere som Morten McCoy, Jonathan Bremer, vokalkvartetten Åkervinda samt lydteknikeren Jonas Nakel.

Tobias Elof bliver til koncerten i Rundetaarn backet op af den anerkendte kontrabassist Jonathan Bremer, der blandt andet har turneret med Niels Lan Doky, vundet Årets Steppeulv 2019 og er kendt fra jazz-duoen Bremer/McCoy.

Elof har desuden sat musik til portrætter af kunstnerne bag “Sculpture to Sculpture”, der løbende tilføjes her på hjemmesiden.

Se portrætterne

Koncerten i udstillingen er en del af et rigt program med skulpturen i centrum, der blandt andet er blevet til i samarbejde med Thorvaldsens Museum.

Se programmet

Om musikken

Elofs debutalbum trækker på de Nordiske rødder. Det er komfortabelt, afslappende og flydende at lytte til. Det er naturmusik. Musik hvor du kan høre træerne gro, solen skinne og fuglene fløjte
– Niels Overgård, Jazznyt.com

Meditativt og organisk møde mellem ukulele og kontrabas og mellem nordisk roots og jazz
– Spillestedet Alice CPH

Find musikken

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.