Åbent i dag kl. 10-20

Date Night med stjernekig og sød musik

Dato
14.02.2023
Tid
18:00 - 21:00
Sted
Rundetaarn
Pris
Alm entré: Voksne 40 kr.

Date Night med stjernekig og sød musik

Forelsket i København og træt af at trave rundt om søerne? Tag på en anderledes date i Rundetaarn denne Valentinsdag, hvor I kan kigge på stjerner og nyde et kærligt DJ-set, når Mads Axelsen sætter stemningen i Sneglegangen.

Invitér din kæreste, flamme eller bedste ven på en unik date i Rundetaarn, hvor I sammen kan kigge på stjerner gennem linsekikkerten i Observatoriet. Mads Axelsen skruer op for musikken i Sneglegangens unikke akustik og lægger op til en særlig aften i Københavns kærligste tårn.

Mads Axelsen.


Mads Axelsen er en københavnsk DJ, radiovært og booker, og den 14. februar har han lovet et eklektisk mix af varme og (bitter)søde kærlighedssange, der passer godt til at fejre dagen med én man holder af – eller sig selv!

Nyd musikken, køb jer en drink i Rundetaarns pop-up bar eller hold et lille hvil ved Kyssebænken inden turen går mod stjernerne i Observatoriet. Slut aftenen af på toppen med panoramaudsigt over København eller kig ind i den aktuelle udstilling i Bibliotekssalen, der for tiden er helt fyldt med kæmpemæssige papirblomster.

Stjernekig i Obervatoriet, musik og et besøg i Bibliotekssalen er inkluderet i alm. entré til Rundetaarn.

OBS! Rundetaarn er naturligvis ikke herre over vejret og sigtbarheden på himlen. 
Hvis det ikke er stjerneklart på aftenen, holder vi dog stadig Observatoriet åbent for besøg og I vil kunne nyde stemningen i tårnet og den smukke udsigt over kongens København.

Tilmeld dig Rundetaarns nyhedsbrev

Få viden, inspiration og seneste nyt om tårnet, udstillinger og aktiviteter i din indbakke.