Alle dage 10-20

Stjernekig og astronomiske samtaler

Dato
05.10.2022
-
01.03.2023
Tid
19:00
Sted
Observatoriet
Pris
80 kr.

Stjernekig og astronomiske samtaler

Rundetaarn inviterer til ”Stjernekig og astronomiske samtaler” den første onsdag i hver måned hele vinterhalvåret. Bliv klogere på rummet og den måde, vi opfatter det på – og bliv beriget med musik, historie og nye tanker i unikke omgivelser på toppen af det gamle tårn.

På toppen af Rundetaarn ligger Europas ældste fungerende observatorium. Her har astronomer set på stjerner i flere hundrede år, og tirsdag og onsdag aften i vinterhalvåret kan også tårnets gæster kigge ud i verdensrummet gennem den store linsekikkert fra 1929.

Tættere på stjernerne

Men der er mere at sige om rummet, vores plads i det og vores opfattelse af det. Derfor kan du som noget helt nyt opleve ”Stjernekig og astronomiske samtaler” med spændende foredragsholdere, stemningsfuld musik og naturligvis stjernerne og planeterne helt tæt på.

Det er den første onsdag i hver måned kl. 19.00 fra oktober til marts, og programmet vil variere fra gang til gang. Afhængig af deltagerantal foregår arrangementerne også i Bibliotekssalen. Det kræver særskilt billet at deltage i arrangementet. Husk varmt tøj!

Program

Oktober 2022 – offentliggøres senere året

Group 14

Modtag Rundetaarns nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyt om tårnet og vores arrangementer